Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Uppdateringar Angående V7

 

Jag har nu fått mig en till titt på Pottersajtens kommande Verision och jag kan säga att det ser ut som den bästa hitills.

Den kommande verisionen för Pottersajten är Verision 7 (V7) som hitills är under stort arbete  för att få allting bättre än den nuvarande.

Jag och våran egna Filip/Jeb har jobbat mycket med att uppgradera all information som finns på den nuvarande sida, allting du har läst på alla kategorier kommer uppgraderas med ny information och annat.

Oftast när webbsidor uppgraderas till en ny verision så är det många som inte kan hitta runt för dom är inte van med nytt men på PS V7 är det inte fallet, det är lättare än någonsin att hitta den informationen man vill läsa om och det gör det så svårt att inte älska det som kommer.

Det är också därför nyheterna har legat lite efter på sidan, det är så mycket jobb som ska läggas in på nya verisionen för vi vill att det ska bli så bra som möjligt.

Då är det inte mycket mer jag kan säga om V7 just nu förutom en grej, Vårat Community kommer vara större.


2011-06-20 av Lucas
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews