Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

MTV News släpper Harry Potter World Cup: Vem är den bästa HP karaktären någonsin?

Vem är den absolut bästa karaktären någonsin inom Harry Potter? MTV News vill gärna veta i deras nya tävling "World Cup

Dom släpper Harry Potter: World Cup .En månads lång  tävling som låter alla fans rösta vem som är den bästa karaktären så gör dig redo för att rösta varje omgång!

"64 olika tävlande från alla hörn av J.K. Rowling's serie kommer in i ringen, men i slutändan, bara en karaktär kommer stå kvar som Trollkarls världens bästa kämpe."

Första omgången börjar om 13 minuter när nyheten kommer ut så det är troligt att när ni läser detta att tävlingen nyss har börjat så fort in på sidan och rösta den 20 Juni!

2011-06-19 av Lucas
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews