Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

´PotterMore`är JK.Rowlings nästa projekt

Vi har fått reda på vad JK.Rowlings nya projekt kommer heta och allt vi hitills vet om det är "The Owls are gathering - Find out why soon"

Jadå, efter fyra år så har vi äntligen fått reda på Jo's nästa stora projekt och allt vi vet är att det heter "PotterMore" och att en Twitter, YouTube användare och en hemsida har skapats.

Twitter Användare

YouTube Användare

PotterMore hemsida

Allt annat vi har att meddela är att ugglorna samlas och att om 3 dagar får vi reda på varför på YouTube. Vad är det som Jo har planerat så länge. Andra Potter fansites säger att det är lika bra som en ny bok!

Vad tror ni det kan vara?


2011-06-19 av Lucas
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews