Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Dödsrelikerna Part 2's första TV-Spot har nyss släppts!

Vi har nu fått den första av säkert väldigt många TV-Spots som säkert kommer komma under nästa vecka. Vi fick också i reklamen reda på vilken rankning den fick i America och UK

Första TV-Spoten innehåller några nya klipp av Harry i skogen och så släppte dom också att filmen är rankad PG-13 i America och vi har också fått reda på att i UK så rankades den 12A och båda är vad vi säger "Från 11 år" är i Sverige så det betyder att det är störst chans att vi får samma åldersgräns för även den sista filmen.

TV-Spot


2011-06-19 av Lucas
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews