Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Det blev 2 Trailers totalt för sista HP filmen

Så det blev 2 trailers totalt för den sista filmen. Ena kom ut för någon månad sen och den senaste kom ut för bara ett par dagar sen.

Vi är så ledsna att vi inte har hållt er uppdaterad med den förra trailern som kom ut. Jag hade mycket att göra i skolan och sen så fick min dator ett virus som orsakade att min dator vart tvungen att omformateras så jag kunde inte uppdatera er men nu är jag här!

Vi fick 2 trailers! 2 fantastiska trailers som visar en massa nya scener som vi inte har sätt. Det här är stort för det är dom 2 allra sista trailersarna för Harry Potter serien så var säker på att ni kollar på båda noga.


Trailer 1

Trailer 2


Vilken är din favorit?


2011-06-19 av Lucas
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews