Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Gå på HP-konvent i Kalmar

Gillar du Harry Potters värld? Så mycket att du skulle vilja uppleva lite av den magiska kulturen? Du behöver inte åka så långt.

Vi fick ett mejl från Annie med information om följande:

"Vi är fyra tjejer som arrangerar ett Harry Potter-konvent i Kalmar kallat Portkey 2011 och som riktar sig till ungdomar mellan 13-25 år. Vi kommer att spela Quidditch, se på film, ha bokdiskussioner, Wizengamot, tipspromenad, maskeraddag och mycket mer!

Konventet kommer att hålla på mellan 30 juni och 3 juli på folkets park i Kalmar. Mer information går att hitta på vår hemsida: portkey2011.webs.com.
Anmälan har egentligen redan stängt men vi håller den öppen ett par dagar till eftersom vi har ett par platser kvar men vill man komma så är det snarast man bör anmäla sig."


2011-05-18 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews