Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Köp Harry Potter och Dödsrelikerna Del 1 idag!

Nu kan du äntligen köpa Harry Potter och Dödsrelikerna Del 1 på DVD och Blu-Ray!

Nu har vi äntligen fått den efterlängtade Harry Potter och Dödsrelikerna Del 1 på DVD och Blu-Ray.
Du kan få Combo-Packet som innehåller en Blu-Ray verision, DVD verision och en Dator verision av filmen för endast 199 kr på en massa ställen och som ni säkert minns så kostade DVD filmerna så mycket för cirka ett år sen så det här är en stor deal.
Jag fick min combo-pack verision idag och det innehåller väldigt många härliga grejer som alla fans kommer njuta av.

8 Borttagna scener som är jätte bra som man gärna skulle ha velat se i filmen

Det finns tre andra videos som är roliga, "Dan, Rupert och Emma's Running Competition" och "On The Green With Rupert, Tom, Oliver and James" var underhållade att kolla på men var inte så speciella, man skulle ha velat se mer bakom scener med alla skådespelare och kameramännen.

En intressant sätt att se filmen på är "Maximum Mode" där man kan se filmen så får man se en massa skådespelare och film besättning visa några bakom scener och många är riktigt intressanta att se. Man får  reda på en massa ny information.

Jag rekommenderar att du köpter Combo Packet om du har en Blu-Ray spelare. Annars är det lika bra att lägga pengarna på DVD verisionen men den innehåller inte Maxium Mode och andra extramaterial som finns på Blu-Ray'en.

2011-04-16 av Lucas
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews