Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Snart kan du slagga på Hogwarts!

Har du alltid drömt om att sova i Hogwarts? Nu planeras ett helt nytt hotell i England med Harry Potter-tema.

Nyheten kommer från Leavesden Studios, platsen där majoriteten av filmerna har spelats in, och de meddelar att de avser att öppna upp flera av sina miljöer för besökare från och med 2012.

Hotellet ska ligga ungefär 20 minuter utanför London. Företaget som har äganderätten till marken har dessutom lämnat in en byggansökan, vars ritningar uppvisar 120 rum.

Under förutsättning att byggnationen blir godkänd, så kommer alltså besökarna att få möjligheten att sova i Gryffindors sovsalar!


2011-04-12 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews