Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

PS blir en mogen sexåring!

Den 10 april 2005 startade Pottersajten med att skriva nyheter om Harry Potter, samt utveckla en svensk portal för Harry Potter-fans.

Idag, den 10 april 2011, markerar vi vårt sjätte år på webben. Vi har gått igenom mycket ihop, PS och jag. Hemsidan startades när jag var en liten pojke. Idag drivs den vidare, med nya människor och med många nya medlemmar. För sex år sedan kunde jag aldrig tänka mig att PS skulle vara så pass populär, eller att vi skulle finnas kvar. Men vi finns, och vi driver ett unikt Harry Potter-community.

Detta visar att PS har fortsatt potential. Även fastän Harry Potter-böckerna är slut, och filmerna likaså - samt att nyheterna därmed minskar kring Harry Potter - så har vi lyckats etablera en unik atmosfär. Vi har ett starkt community, ett slott, dit alla är välkomna. Nya och gamla generationer.

Tillsammans mina vänner, har vi skrivit historia i svensk kultur. Numera är PS en svensk kulturskatt. Vi avser att fortsätta vara det.

Hurra, hurra, hurra!


2011-04-10 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews