Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

UPPDATERAD: Warner Brothers har släppt 5 Borttagna Scener från DH1 Online!

DVDn och Combo Packet för Harry Potter och Dödsrelikerna Del 1 kommer ut nu i April och Warner Brothers har börjat släppa Borttagna Scener online, bland annat Harry och Petunia scenen och Harry och Dudley skakar hand scenen.

Eftersom att Harry Potter och Dödsrelikerna Del 1 kommer ut på DVD och Blu-Ray nu i mitten av April så har Warner Brothers bestämt sig för att få oss sugna att köpa Blu-Ray verisionen mer nu för att dom har börjat släppt Borttagna Scener från filmen.
Det är lätt att förstå varför dom har tagit bort dom här scenerna men alla är fortfarande väldigt, väldigt bra gjorda, speciellt Harry och Petunia scenen.

Harry och Petunia i Dursley hemmet
- I det här klippet får vi se hur Petunia känner sig om att behöva lämna hemmet medans Harry förklarar vad som kommer att hända annars. Petunia nämner också att Harry inte bara förlorade en mamma i Godrics Hollow, att hon förlorade en syster.
Ron och Hermione kastar sten tillsammans
- I det här klippet så får vi se Ron som försöker lära Hermione att kasta sten.
Yaxley söker igenom Granger huset
- Det här är ett väldigt kort klipp som är enkel att förstå varför dom tog bort det. Det är bara med Yaxley som går in och kollar runt i Granger huset. Inte längre än 31 sekunder lång.
Helt ny bortklippt scen med Harry och Dudley i Dursley hemmet
- Medans jag skrev denna nyhet så kom en ny bortklippt scen ut på YouTube med Harry och Dudley's farväl i slutet av den sista Dursley scenen.
Ron pratar om Voldemort's Tabu med Harry och Hermione
- Och alldeles efter jag släppte nyheten så kom det upp en ny Borttagen scen med Harry, Ron och Hermione i tältet.

Vad tycker ni om det här?

2011-04-03 av Lucas
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews