Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Då kör vi! Första Fotot och Teaser Trailern är här!

Ja då kör vi! Vi har fått ett foto och en Teaser Trailer från Harry Potter och Dödsrelikerna Del 2.

Vi har fått ett foto och en Teaser Trailer idag. Fotot är av Harry som står någonstans i Hogwarts och av hans utseende och ansiktsuttryck så antar vi att Voldemort står alldeles framför honom och alldeles efter kommer nog scenen vi alla såg i den förra Trailern för denna film "Why do  you live".Trailer innehåller förutom snabba kommentarer från Dan, Emma, Rupert, David Barron, David Yates och David Heyman så finns det nya scener som:

- Trion + alla andra nere i Gringotts.
- Draken flyr- Snape utanför Potter hemmet
- Ron som säger: "We can end this".
- Ett väldigt snabb glimt av död Fred.
- Harry som står vid Dobby's Grav (Som nu har en gravsten)
- Hermione som kramar Harry.
- Ginny som skriker "NO!" och springer iväg från Mr.Weasley.

Folk antar att skälet till att Ginny skriker "NO!" är antingen för att Fred har dött eller så är det för att Harry har dött. Jag bettar på att det är scenen när alla tror att Harry har dött.
Nu vill vi höra vad ni tycker!

Fotot
Teaser Trailern

2011-03-18 av Lucas
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews