Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

The Making of Harry Potter öppnar våren 2012

Packa resväskan och gör det redo att åka till London nästa år för nu så ska du se studion där dom filmade alla 8 filmer!

Som väntat så ska Warner Brother öppna studion som ett museum där dom filmade alla 8 Harry Potter filmerna för folk att gå in och kolla.

Sets som Dumbledore's kontor, Den Stora Salen och Ministeriet tillsammans med klädnader kommer att finnas där för er att kolla. Dom har redan släppt en officiell logo och ett promo poster för hela världen att se och bli frästad över.
Någon mer än jag som planerar en resa till museumet redan nu?

Promo Poster som innehåller Den Stora Salen
Officiella Logon


2011-03-04 av Lucas
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews