Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Världspremiär den 7 juli 2011

Warner Bros har meddelat att London-premiären av Harry Potter och dödsrelikerna Del 2 kommer att äga rum torsdagen den 7 juli 2011 i både Trafalgar Square och Leicester Square.

"Det här blir den första röda mattan i Trafalgar Square, som ett omedelbart igenkännbart landmärke för en av de största filmpremiärer som någonsin kommer att äga rum i staden."

Filmteamet kommer först att delta på Trafalgar Square och sedan ta sig till Leicester Square där de får se filmen. Londons borgmästare Boris Johnson säger:

"Det senaste årtiondet har vi gripits av berättelsen där striden står mellan Harry Potter och hans ärkefiende Lord Voldemort. Detta är en av de mest efterlängtade filmerna i historien. Jag kan inte tänka mig någon bättre plats att arrangera en världspremiär på än Trafalgar Square."

För alla andra är Dödsrelikerna planerad att släppas 15 juli 2011.


2011-03-03 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews