Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Dödsrelikerna Del 1 DVDn släpps den 11 April

Filmen kommer som vanligt finnas i 2 DVD discar som innehåller fullt med extramaterial och borttagna scener som dom också har släppt titlarna av.

Harry Potter och Dödsrelikerna Del 1 kommer att ha DVD Premiär den 11 April iår och kommer med Extramaterial fullsmockad med scener att kolla på om och om igen.Huvud materialet kommer att heta
"On The Green with Rupert, Tom, Oliver and James." som fokuseras in på dom sista dagarna på Privet Drive, Hagrids Motorcykel, Magiska Tältet, Dödsätarna attackerar cafféet, Skapelsen av Dobby och Krake, Godric's Hollow och Den frysna sjön.Här är listan på dom inkluderade borttagna scener som du kan hitta i DVDn:

- Kråkboet: Ron pratar om Radion med Mr.Weasley.
- Dursley hemmet: Harry och moster Petunia när dom lämnar huset.
- Dursley hemmet: Harry och Dudley skakar hand
- Granger hemmet: Dödsätarna söker igenom det övergivna huset
- TrolldomsMinisteriets hissar: Harry berättar för Mr.Weasley att han spåras
- Tältet: Trion pratar om hur dom kan förstöra medaljongen
- Harry och Ron jagar en kanin i skogen

All material kommer att bli 56 minuter och 30 sekunder så det är mycket att se fram emot.

2011-01-22 av Lucas
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews