Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Efter ett par minuter: Harry Potter och Dödsrelikerna Del 1 passerar Fenixorden

Efter bara ett par minuter efter den senaste nyheten så passerade Harry Potter och Dödsrelikern Del 1 Fenixorden och ligger nu på tionde platsen på BoxOfficen!

Det tog inte lång tid för Harry Potter och Dödsrelikerna Del 1 att passera Fenixorden och tar nu den tionde platsen på den stora Box Office listan alldeles efter Pirates of The Caribbean: At World's End. Det är en bra bit kvar till den filmen men vi vet iallafall att det här är den största Potter succén sen De Vises Sten. Vi kan alltid hoppas att filmen får en bomb succé nu och passerar den filmen även fast det verkar omöjligt.

2011-01-17 av Lucas
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews