Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Harry Potter 7 förvånar med att nu har krossat 900 Miljoner marken

Det gick väldigt segt för Harry Potter 7 efter ett tag och folk vart förvirrad av varför eftersom att dom senaste filmerna David Yates har regisserat har det gått fantastiskt bra för. Plats 10 och 11 i listan är ju inte det sämsta.

Harry Potter och Dödsrelikerna Del 1 gjorde en fantastisk öppning med cirka 332 miljoner Dollar världen över och Warner Brothers måste ha börjat gråta med tanke på hur mycket pengar dom skulle ha kunnat tjäna in om filmen hade släppts i 3D. Sen gick det neråt ganska snabbt och det såg ut som att detta skulle bli en ny Fången Från Azkaban (som är den enda filmen som inte ligger i topp 20) eller liknande. Det blev då inte fallet då den såg ut att hamna alldeles bakom Hemligheternas Kammare som ligger på plats 20. Det blev då inte heller fallet då den nu har exploderat sig upp högt till plats 16 och har nu slagit 900 Miljoner dollar. Nästa film att passera är Halvblodsprinsen som ligger cirka 33 miljoner dollar framför. Gör den det eller ligger alldeles efter så håller den här filmen upp måttet till Yates andra. Fantastiskt!

2011-01-04 av Lucas
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews