Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Den Magiska Dödsmatchen DAG 4

Bellatrix undkom Charlie Weasley med endast ett fåtal röster. Nu är det dags för Molly Weasley att möta Albus Dumbledore. 

Efter att röstningen avbröts mitt på dagen så röstade vi om men ändå fast alla inte röstade om så räknade jag ihop alla. Bellatrix vann ändå med 8-5 och Charlie Weasley är den 3dje Weasley'n som är ute. Dags för Molly att visa vad hon går för mot Albus Dumbledore. Jag hoppas vi inte får nå problem med röstningen (igen). Så vem är er favorit? Molly Weasley vs Albus Dumbledore. Rösta här!


2010-07-02 av Lucas
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews