Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Nu är Lucas här för era Harry Potter nyheter!

Hej där! Lucas/LuckeMasse från slottiga slottet är nu här för att skriva nyheter som ni kommer att kunna läsa nästan dagligen!

Hej där! Ja nu är jag (Lucas) här för att skriva nyheter till er om allt möjligt kring Harry Potter då våran grundare och master Jeb jobbar för fullt med V7 som han garanterar ska ge oss fullt med möjligheter. Detaljer tänker jag inte gå in på eftersom det är hemligt. Hur hemligt? Det är mer hemligare än Rubeus Hagrid's trollstav i paraplyet. Men gör er redo för fullt med nyheter från mig så vi kan få Pottersajten att bli så aktivt som möjligt! Och bli förväntansfulla när jag säger att V7 är på väg lika säkert som era Weasley's Vassa Varor prylar!

Vet inte ens om bilden fungerar. Annars får någon hjälpa mig med det här för då har jag gjort fel.


2010-06-27 av Lucas
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews