Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

David Yates gör "The Hobbit"?

Med fyra stora fantasy-filmer som erfarenhet går det nu ett rykte om att regissören David Yates är ska regissera "The Hobbit".

Detta efter Guillermo Del Toro dragit sig ur projektet för två veckor sedan med hänvisning till produktionförseningar på en annan film.

Ryktet kommer från SlashFilm som bland annat säger att man helst vill ha David Yates sin regissör. Vi har dock ingen bekräftelse eller något på att ett samtal verkligen har ägt rum med David Yates.

Vad tycker ni om att David Yates tar sig an denna uppgift direkt efter slutet på Harry Potter?


2010-06-15 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews