Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Två veckor kvar av inspelningen

People Magazine har lyckats få tag i filmteamet för Harry Potter och Dödsrelikerna på kvällen för National Movie Awards.

Producenten David Heyman sade att de har två veckor kvar att filma. Emma Watson kommenterade känslan om att en epok går mot sitt slut:

Det känns som om något är döende, sade Watson, 20, och tillade att hon aldrig väntat sig att det skulle bli så stort. "Denna typ av kärlek och erkännande är så otroligt. Det är också verkligen känslomässigt för mig. Jag är stolt över det. "

Läs mer från Emma och Dan på denna länk.


2010-05-29 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews