Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Emma Watson utstrålar skönhet

Emma Watson har minst sagt blivit en vuxen kvinna. Här har ni gott om nya bilder på denna tös, killar och tjejer.

För några dagar sedan tog Emma Watson, skådespelerskan som spelar Hermione Granger i filmerna, en paus från sina studier vid Brown University för att delta vid den årliga "Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Gala Benefit" i New York City. Evenemanget leddes av Oprah Winfrey.

Emma dök upp i en fantastisk klänning som var specialdesignad av Burberrys egen Christopher Bailey. De läckra bilderna finns att se på denna länk.

2010-05-08 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews