Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Domnhall Gleeson kommenterar sjunde filmen

Domhnall Gleeson har fått göra det som många bara drömmer om - spela i Harry Potter.
- Att vara en aktör i Harry Potter är en annorlunda upplevelse.

The Belfast Telegraph har en ny intervju med Domhnall Gleeson, som kommer att spela Bill Weasley i Harry Potter och dödsrelikerna. Gleeson diskuterar från Potter till att arbeta på ett nytt projekt med sin far, Brendan (Mad-Eye Moody), och sin yngre bror.

"Att vara en aktör i Harry Potter är en annorlunda upplevelse. Det är fantastiskt på samma gång, men det finns så många som arbetar med filmen och det är bara så enormt. Du har inte kontroll över någonting."

Harry Potter and the Deathly Hallows första del kommer att släppas 19 november 2010.

Läs mer om den sjunde filmen.


2010-01-19 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews