Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Empire Magazine lockar Potter-fansen

Empire Magazine kommer att i februari släppa en utgåva med lite Harry Potter-godis.

Folket på Empire Magazine har haft flera Potter-relaterade förhandsvisningar i det förflutna och det ser ut som de är på väg att släppa en till!

På framsidan av Empire-utgåvan för februari lovar Empire 68 sidor information om många filmer som kommer ut 2010. En av de omnämnda filmerna är självklart "Potter 7".

Även om vi inte vet vilka bilder eller vilket innehåll som skall ingå förväntar vi oss mycket goda nyheter i februari - då kommer vi med bilder!


2010-01-05 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews