Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Stor Harry Potter-special med Larry King på CNN, intervjuer med skådespelarna och exklusiv förhandsvisning

På söndag den 10 juli sänds ett exklusivt Larry King på CNN inför världspremiären av den sista delen i filmerna om Harry Potter, Dödsrelikerna del 2.

I programmet medverkar skådespelarna Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Tom Felton, Helena Bonham Carter och Robert Coltrane. Dessutom sänds aldrig förr visade klipp ur filmen, som väntas bli sommarens stora succé.

I Larry King-specialen: Harry Potter: The Final Chapter på CNN intervjuar Larry King alla filmens stjärnor om de älskade filmerna och hur det känns att nu stå inför det allra sista kapitlet.

Daniel Radcliffe (som spelar Harry Potter), kallar den kommande Harry Potter och Dödsrelikerna del 2 för "en jäkel till film" och berättar att han "grät som ett barn på den sista inspelningsdagen". Radcliffe och de två andra huvudrollsinnehavarna Emma Watson (Hermione) och Rupert Grint (Ron) har nu spenderat halva sina liv på att spela in de åtta filmerna, och King låter dem komma till tals om filmernas betydelse för deras egna utveckling.

Larry King tar dessutom CNN-tittarna med på en resa bakom kulisserna på vad som blivit världshistoriens mest framgångsrika franchise, 10 år och 6 miljarder dollar i biljettintäkter sedan den första filmen kom ut 2001. Och den som inte kan hålla sig till premiären 13 juli får i Larry King-specialen en unik möjlighet att se ett exklusivt klipp ur filmen som aldrig tidigare visats.

Larry King Special - Harry Potter The Final Chapter sänds på CNN söndag den 10 juli klockan 21.00.


2011-07-05 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews