Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Tom Felton är väldigt förväntansfull över vad PotterMore kan vara

Vi är nog alla väldigt förväntansfulla över vad JK Rowlings nya projekt "PotterMore" kan vara att även Tom Felton skakar.

 Det är stora tider för Harry Potter fans nu när det är dags för JK.Rowling att meddela vad det är hon har jobbat på så länge.

Vi har ingen aning om vad det är förutom att det kommer heta "Pottermore" och att det kommer vara lika bra som en ny Harry Potter bok.Medans Tom Felton var i Australien fick han en fråga om detta projekt.

Rotae: Okay, så har du hört om PotterMore än?

Tom: Pottermore... Det är väl det nya som JK.Rowling kommer prata om nästa den här veckan? Jag såg det i förrgår online och där satt jag och tänkte "Booyaah" Bok 8 är påväg! Men seriöst, nej. Jag har ingen aning. Någon berättade att det kunde vara en online social ställe för Potter-fans? Vilket låter coolt! Jag tror det är ett stort hål i marknaden för det. Självklart finns det massor av webbplatser som har gjort det till en viss del, men att en som har typ, officielt fått en godkännande från henne, det skulle vara fantastiskt tycker jag.

Vad tror ni det kan vara?


2011-06-21 av Lucas
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews