Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

LEGO Harry Potter År 5-7 Premiär Datum!

   

 

 Det var knappt ett år sen första LEGO Harry Potter År 1-4 Spelet släpptes och nu har vi fått ett ungefär premiär datum för uppföljaren År 5-7!

Ett premiär datum har släppts åt uppföljaren till förra årets storsuccé LEGO Harry Potter År 1-4. Uppföljaren kommer då innehålla dom resterande åren för alla böcker. Premiären för detta spel är då Vid slutet av 2011, 1 November - 5 December så det är någoting att önska er i julklapp tillsammans med den sista filmen som vi antar också kommer komma ut runt den tiden.

Spelet kommer som vanligt släppas på Xbox 360, Playstation 3, Nintendo 3DS, Microsoft Windows, Playstation Portable, Nintendo Wii och iOS så oroa er inte för det.Det kommer även vara en massa uppdateringar angående spelet och ni kan läsa allt Här!


2011-06-20 av Lucas
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews