Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Dödsrelikerna part 2 Trailer den 24 Januari?

Ett rykte pågås på internet att en trailer för den sista Harry Potter filmen kommer att släppas från Warner Brothers den 24 Januari 2011.

Det är ett rykte som pågår runt om ute på Internet. Ha datumet i era Rykte Kategori eftersom att vi inte har fått ett bestämt datum från Warner Brothers.

Harry Potter och Dödsrelikerna part 2 Trailern kan komma den 24 Januari och då är det 6 månader kvar till Filmen släpps världen över. Det passar och det brukar vara så på filmer så vi får hålla tummarna


2010-12-22 av Lucas
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews