Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Nya Harry Potter filmen nu tjänat in över 825 miljoner Dollar

Harry Potter och Dödsrelikerna Del 1 är nu den 25 mest pengadrivna film någonsin. Den har nu passerat Fången Från Azkaban som totalt tjänade in $795,458,727.

Harry Potter och Dödsrelikerna part 1 har som sagt tjänat in över $825 Miljoner på lite mer än en månad. Det får den att passera Fången från Azkaban som är den Harry Potter filmen det gick sämst för. Nästa film är Hemligheternas Kammare med $878,6 Miljoner så det saknas lite grann. Dödsrelikerna Del 1 har även passerat Inception som då har varit på bio sen Juli. Vi får hoppas på det bästa.
Yates förra Harry Potter filmer ligger bredvid varann på listan. Fenixorden har totalt tjänat in $938.2 Miljoner medans Halvblodsprinsen tjänade in $934.0 Miljoner.
Kan den här filmen komma i den nivån? De Vises Sten är den Harry Potter filmen som tjänat in mest pengar vilket är siffran $974.7 Miljoner och är den närmaste filmen att tjäna en miljard.
Det betyder att alla filmer ovanför den har tjänat in över en miljard.
Vi hoppas väl på att den nya filmen slår miljard marken som två andra filmer från 2010 har gjort. Alice i Underlandet och Toy Story 3. God Jul och Gott Nytt År! Nästa år kommer den sista Harry Potter filmen!

2010-12-22 av Lucas
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews