Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Emma Watson önskar god jul på sin officiella hemsida

Den officiella hemsidan för skådespelerskan Emma Watson som spelar Hermione har uppdaterats med en text och en videohälsning.

Hon skriver:

Jag avslutade också mitt första år på Brown och började mitt andra år i september. Jag är så glad att jag tog beslutet att gå på universitetet där - det fortsätter att vara en fantastisk upplevelse och jag har fått så många bra vänner. Åh, och jag har också en ny frisyr, som du kanske har läst om...!

Jag ville bara skicka er alla ett snabbt meddelande och säga God Jul. Jag fortsätter att bli överväldigad av all kärlek och stöd ni alla ger mig. Jag verkligen uppskattar det.

Du kan fortsätta läsa Emmas budskap på denna länk. Du kan även se hennes videohälsning här.


2010-12-02 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews