Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Daniel Radcliffe: "Emma kysser som ett djur"

"Harry Potter"-stjärnan Emma Watson kysser sexigt.
- Hon blir lite som ett djur, berättar Daniel Radcliff för The Daily Star.

Nu avslöjar Daniel Radcliffe,21, för The Daily Star hur de intima scenerna med sin motspelserksa Emma Watson, 20, faktikst gick till under arbetet med "Harry Potter och dödsrelikerna".

- Hon är lite som ett djur. Men hon är fantastisk, jag klagar inte, säger han.

Daniel chockades över Emmas kyssattack och även de andra skådespelarna som var tvungna att fly fältet, för att de skrattade så mycket.

- Jag förväntade mig inte det. Jag har alltid trott att det skulle bli mjukt och sensuellt att kyssa Emma. Sedan hände något helt annat.

Källa: Expressen


2010-11-12 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews