Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Alexander Desplat komposerar Part 2

Det ryktades grymt mycket om John Williams men så är inte fallet. Det blir Alexander Desplat som komposerar musiken till hela Harry Potter 7.

I flera månader har folk sagt att det blir John Williams som komponserar HP7 part 2 men nu så har Warner Brother's get oss informationen att så är inte fallet. Det är Alexander Desplat (Känd för den fantastiska musiken till "Fantastic.Mr Fox") som kommer komposera musiken. Filmonic har en liten biografi om Alexander Desplat och såhär står det längst ner:
"Han kommer senare att börja jobba på musiken till Harry Potter och Dödsrelikerna part 2, slutet till Harry Potter franchisen."

2010-11-08 av Lucas
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews