Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Ingen 3D för Harry Potter 7 del 1

Det blir ingen 3D för Harry Potter och dödsrelikerna del 1.

Warner Bros Pictures har fattat beslutet att släppa "Harry Potter och dödsrelikerna - del 1" i 2D, i både vanliga och IMAX-biografer, eftersom de inte kommer att ha en färdig 3D-version av filmen i tid för releasedatumet.

"Trots allas ansträngningar, kunde vi inte konvertera filmen i sin fulländade kvalité och uppfyller de högsta kraven vi har på kvalitet. Vi vill inte svika fansen som länge efterlängtade slutet av denna extraordinära resa, och därför släpper vi vår film dag-och-datum den 19 november 2010 som planerat. Vi, i linje med vår film arbetare, tror att det är den bästa vägen att vidta för att säkerställa att vår publik kan njuta av fulländad "Harry Potter" erfarenhet.


Producenten David Heyman sa, "Under 10 år har vi arbetat tillsammans med Alan Horn i studion, vars prioritet har alltid varit att bevara integriteten i Jo Rowlings böcker som vi har anpassat dem till film, och detta beslut återspeglar detta åtagande.

"
Regissören David Yates fortsatte"Detta beslut, som vi helt stöd, understryker det faktum att Warner Bros har alltid sätter kvalitet."

Som planerat, den 15 juli 2011 kommer vi leverera filmen till vanliga och IMAX-filmer av sista delen av filmerna, "Harry Potter och dödsrelikerna - del 2" kommer dock i både 2D och 3D-format.

2010-10-08 av Lucas
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews