Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Dan Radcliffe som vampyr i The Simpsons

Daniel Radcliffe som spelar Harry Potter kommer nu vara vampyr den 7 November i ett The Simpsons-avsnitt.

Daniel Radcliffe som är känd mest som Harry Potter tar nu ett steg in mot tecknad komedi. Han kommer spela en Vampyr som heter Edmund. Lisa Simpsons kommer blandannat bli otroligt kär i honom
 (av att kolla på hans bild så ser det ut som en Twilight parodi).
FOX släppte bilden nyss och du kan kolla på hela bilden här. Det finns också en bild av Lisa och Edmund när dom håller hand här. Jag hoppas att episoden blir grymt rolig eftersom att jag är ett stort The Simpsons fan och att få Harry Potter och The Simpsons i ett blir kul att se. Vi får se om jag har rätt med att det är en Twilight parodi. Man vet aldrig.

2010-10-08 av Lucas
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews