Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

"Harry Potter" får inga tjejer

Harry Potter får inga tjejer. I alla fall inte om man ska tro skådespelaren Daniel Radcliffe själv.
- Jag får inte så många svar, men, ja, jag försöker, säger skådespelaren till brittiska The Sun. 

Den 21-åriga Harry Potter-skådespelaren har avslöjat att han är singel igen efter ett tre år långt förhållande med skådespelerskan Laura O'Toole, uppger The Sun.
Och nu verkar det som om det inte är helt lätt att börja dejta igen.
– Jag har börjat gå på dejter nu för första gången någonsin. Jag har aldrig gjort det innan för jag har träffat alla mina flickvänner på jobbet, säger skådespelaren.

Han erkänner att det är ganska påfrestande för nerverna eftersom det är något han inte är van vid.
– Jag blir nog lite tråkig till slut, säger Radcliffe.
Som alla killar som inte är välsignade med ett Hollywood-utseende använder sig Radcliffe av humor för att imponera på tjejerna.
– Jag försöker bara få tjejerna att skratta. Det är egentligen den enda saken som jag är särskilt bra på när jag är på dejt, säger Harry Potter-skådespelaren.

Källa: Expressen


2010-08-13 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews