Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Den magiska världen är nu öppnad!

Om du inte har hört det så har Universal Orlandos Wizarding World of Harry Potter-parken haft sin offentliga öppning i morse. Se videon på Youtube.

Tusentals människor var där för att uppleva den stora dagen. Vid cirka klockan 9 uppskattade Universal att 5 000 personer hade stigit in i parken. De lät folk komma in i grupper på 200 åt gången.

Det har till och med varit ett så hårt tryck att vissa personer fått veta att de får vänta i upp till 8 timmar innan de får gå in i parken. Vissa har även fått besked om att de inte kommer att få komma in.

Du kan räkna med att publiken kommer att vara enorm under helgen, och sannolikt även de närmaste veckorna.


2010-06-20 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews