Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Rupert Grint planernar sin fortsatta karriär

Filmteamet har slutat filma Harry Potter och dödsrelikerna. Vi upptäckte dock en rolig sak tack vare skådespelaren Warwick Davis, som spelar Flitwick och Griphook.

Idag tog Warwick till sin Twitter igen för att avslöja några roliga saker om den sista dagen på inspelningen - Rupert Grint kom nämligen med sin egen glassbil och serverade glass för skådespelare och filmarbetare. Du kan se den parkerad på denna länk.

Warwick säger:
På den sista dagen för "HP", anlände Rupert Grint i sin glassvan & serverade. Det kom upp ett leende på allas ansikten. Det var också spännande att se teasern för dödsrelikerna. :)

Vi undrar vad för teaser Warwick syftar på? Vi gissar att det antingen var den på MTV Movie Awards eller den nya trailern vi förväntar oss kommer att anlända denna månad.


2010-06-15 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews