Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Tom Feltons flickvän med i Harry Potter

Tom Felton, vinnare i 2010 MTV Movie Awards, har bekräftat att hans flickvän Jade Olivia kommer att spela Draco Malfoys hustru i dödsrelikerna del 2.

"Producenterna kom faktiskt till mig för sex månader sedan och frågade mig. Hon var lite motvillig först men jag envisades med att hon skulle göra det och sen filmade hon med mig i tre dagar vid King's Cross", sade han.

Han skämtade också om att deras förhållande, som har pågått under de senaste två åren, gått mycket snabbt dessa tre dagar.

"Vi hade ett barn tillsammans, det var mycket rusa, rusa. Så ja, vi var gifta i tre dagar. Det var mycket roligt. Det gav mig en chans att se hur hon kommer att se ut om 19 år och, om det är vad hon kommer att se ut som, så gör jag ett bra kap."

Ni minns kanske att Malfoy och hans fru Astoria ses med Scorpious i epilogen. Läs mer här.


2010-06-08 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews