Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Trollkarlsvärlden har öppnat sina portar

Det var i februari som Universal började erbjuda respaket till Wizarding World för allmänheten. Dessa paket var resor till temaparken från 28 maj och framåt.

Många antog att 28 maj var dagen när parken skulle öppnas. Detta visade sig fel när Universal meddelade att parken skulle öppnas den 18 juni 2010.

Emellertid har de som köpte paketen mellan maj 28 och 18 juni blivit lovade att få uppleva "Harry Potters värld". Dessa löften ska nu vara uppfyllda när fans som hade köpt biljetter tidigt fick tillgång till parken i två timmar imorse.

Genom bilder kan vi se att parken är i full gång. WDWInfo.com har ett stort galleri av bilder från morgonens öppning och Orlando Sentinel har denna rapport med några av gästerna som närvarande.


2010-05-30 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews