Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Tom Felton: "Detta är troligen den mest spännande delen av inspelningen"

Tom Felton ska lära sig att bete sig äldre. Detta för att kunna spela in den slutliga scenen i Harry Potter och Dödsrelikerna.

MTV har en ny intervju med Tom Felton, skådespelaren som spelar Draco Malfoy i Potter-serien, där han diskuterar förberedelserna för att filma epilog-scenen till Dödsrelikerna.

"I nästan två måander har vi alla gjort tester och alla möjliga förberedelser för epilogin. Jag har fått en del utbildning av äldre personer för att lära mig hur en äldre person beter sig. Du måste gå annorlunda. Det finns en nedgång i din vandring."

Felton konstaterar att de har någon som kommer in för att lära dem att vara gammal och att de var tillsagda att föreställa sig att de hade vikter på sina armar.

"Detta är troligen den mest spännande delen av inspelningen. Jag har verkligen sett fram emot det här."


2010-05-14 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews