Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Häftiga ritningar av den amerikanska illustratören

Nu finns det ett par häftiga ritningar från den amerikanska illustratören att se.

Illustratören av de amerikanska Harry Potter-böckerna har ritat tre Potter-relaterade ritningar på många Potter-böcker för en kommande välgörenhetsauktion. Gruppen bakom auktionen har lagt upp bilder på dessa ritningar.

Den första ritningen, som är ritad i boken Hemligheternas kammare, föreställer basilisk. Den andra bilden är av Harry, i boken De vises sten, och föreställer en gyllene kvick som flyger omkring honom. Den tredje är också i en upplaga av De vises sten och visar Harry när han tittar upp på Hogwarts.

Dessa böcker kommer att auktioneras ut med många andra produkter i juni. Om du vill veta mer om välgörenheten så klicka här.


2010-05-09 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews