Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Ny intervju med spelmakarna

Ett nytt videospel till spelkonsoler är på väg ut och det ska handla om Harry Potters första fyra år i den magiska världen.

En ny intervju är upplagd med skaparna av videospelet "LEGO Harry Potter: åren 1-4", Arthur Parsons (ledande designer) och Loz Doyle (producent). Det delas upp i fyra delar:

Meeting Voldemort in The Forest
Hogwarts Description and Troll Bathroom Scene
Quidditch Gameplay
Exclusive Gameplay: The Leaky Cauldron, Diagon Alley and Hogwarts

Att notera är att du inte kommer att kunna spela Quidditch i detta spel, men kommer att få olika uppdrag i Quidditch-relaterade miljöer (som att stoppa Quirrell från att förhäxa Harry). Du kommer också att besöka Världsmästerskapen i Quidditch.


2010-05-09 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews