Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Daniel Radcliffe höll i välgörenhetsmiddag

Enligt en artikel så ska Dan Radcliffe, skådespelaren som spelar Harry Potter, ha hållit i en välgörenhetsmiddag i London tidigare i veckan.

Syftet har varit att betala för de medicinska räkningarna som uppstått för den 26-åriga stuntmannen, David Holmes. David Holmes föll under en övning för inspelningen av Harry Potter och dödsrelikerna i början av förra året.

Angelina Jolie och Brad Pitt har också bidragit till välgörenheten genom att donera boxingshandskar som gav en intäkt på $ 6.000.

2010-05-08 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews