Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Alan Gilmore diskuterar Harry Potter-parken

I en ny intervju med Orlando Attractions Magazine diskuterar Alan Gilmore om, art director för "The Wizarding World of Harry Potter", parken, JK Rowling, Harry Potter och mer.

Gilmore säger att förutom Potter-filmerna som han har arbetat med, så har han tillbringat de senaste 3,5 åren på parken och kommer inte riktigt vara klar förrän till 18 juni. Han är osäker på när Universal kommer att välja att öppna parken.

Han gav också sina tankar om vem som möjligen kommer att vara med på invigningen av parken och bekräftade att författaren JK Rowling har godkänts allt i parken.

Se intervjun här.


2010-04-26 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews