Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Inspelningsplatsen är uppköpt av WB

Harry Potter är på väg mot sitt slut i filmvärlden men trots detta har WB tänkt ut nya idéer för hur man ska kunna leva vidare med Harry Potter.

För några veckor sedan påbörjades planerna att göra Leavesden Studios - den enorma studion där alla åtta Harry Potter-filmerna har spelats in - till en fullständig studio och ha en Harry Potter-area för folk som vill se hur det ser ut i verkligheten.

The Watford Observer rapporterar att dessa planer nu har godkänts och avslutats:

Warner Brothers, som har fått hela världens berömmelse till den tidigare flygplatsen som nu är förknippat med Harry Potter, har påbörjat ett program för ombyggnationer värda uppskattningsvis 100 miljoner pund. Detta kommer att skapa hundratals arbetstillfällen och ge en skjuts åt den lokala ekonomin.

Företaget, som nu kommer att köpa platsen direkt och använda det som sin europeiska bas, kommer nu att påbörja inspelningar av nya filmer där.

Det kommer också att öppnas ett Harry Potter-tema för besökare som vill se hur inspelningsplatsen såg ut för Harry Potter. De beräknar kunna ta emot 5000 besökare om dagen.

De första besöken kommer troligen att ske 2012. Läs mer här.


2010-04-24 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews