Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Ciaran talar ut om Aberforth Dumbledore

Skådespelaren Ciaran Hinds kommer att ha rollen som Aberforth Dumbledore i Harry Potters sista film.

Skådespelaren Ciaran Hinds, som kommer att spela Aberforth Dumbledore i Harry Potter och dödsrelikerna, genomförde en intervju med WAAF Hill-man Morning Show tidigare idag. Till glädje för Potter fansen så kortfattar han sin roll i dödsrelikerna:

"I grund och botten är jag där för att spela en lång scen där jag förklarar för barnen - som inte är barn längre - om en del av historien om Albus Dumbledores liv som de inte förstod helt. Men jag fick, för en sekund, sätta ett trollspö i handen och blinka med det."

Du kan lyssna på hela intervjun på denna länk (Potter-intervjun börjar vid 5:20).


2010-02-23 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews