Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Stuart Craig: "Snape dör en extremt bra död"

The Telegraph har en ny intervju med Potter-scenografen Stuart Craig.

The Telegraph har en ny intervju med Potter-scenografen Stuart Craig, där han diskuterar sin karriär, sitt arbete med serien, liksom detaljer om sådant som den gyllene kvicken och Weasley-klockan. Att notera var ett känsloladdat ögonblick inträffade för honom nyligen på scen:

"Sista gången jag grät var för några dagar sedan när vi filmade Snapes död (Alan Rickman). Det är ganska svårt att gråta i arbetet, men han är en utomordentlig skådespelare och han dör en extremt bra död. "

Du kan kolla in artikeln här: sida 1, sida 2.


2010-02-21 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews