Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Snart kan du åka till Hogwarts

Tänk er att få känna på Harry Potters värld - att förhöja verkligheten till en förverkligad fantasi.

Under alla de regelbundna spekulationerna om när parken kommer att öppna vill vi påminna våra besökare om ett licensavtal mellan Universal och Warner Brothers som skrevs under 2007.

Avtalet löd ungefär: "Öppning: den dag då temaparken är fullt fungerande och så kommer den öppnas för allmänheten. Detta är planerat att inträffa i eller omkring 15 december 2009 men kan inträffa så sent som 30 juni 2010."

Andre relaterade nyheter till denna är att Orlando Sentinel har en ny rapport med noggranna uppgifter om hur Universal planerar att hantera de stora folkmassorna för öppnandet av Wizarding World of Harry Potter:

Arbetslösheten är fortfarande hög, men Orlandos nöjesparker anställer som mest under våren och sommaren.

En talesman för Universal Orlando, som förväntas att öppna Wizarding World of Harry Potter i vår, säger att man kommer att anställa mer än 1000 säsongsarbetare för vårens och sommarens arbete.


2010-02-16 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews