Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Psst...nu kan du blogga på PS!

Vi har lanserat en nyhet på Slottet för alla våra medlemmar. Dessa kan nu blogga.

På vårt community, som vi har valt att kalla "Slottet", kan man chatta med användare, skriva i forum, prata privat, se på videoklipp och mycket mer.

Nu kan man även blogga. Vi har öppnat en helt egen bloggportal där varje registrerad användare har möjlighet att ha sin egen blogg och skriva blogginlägg. Ni är välkomna att börja skriva många fina blogginlägg i era vackra, men ack, tomma bloggar! Oregistrerade användare kan inte ha bloggar, men de kan kommentera och läsa andras bloggar.

Alla fina bloggar och blogginlägg kan du finna på vår bloggportal.


2010-01-20 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews