Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Ryktet om Alexandre Desplat

Igår rapporterade vi ett rykte om att kompositören Alexandre Desplat var tänk att göra musiken till Harry Potter och dödsrelikerna del 1.

Nu har vi fått in ny information om saken och efter att folk har talat med folk som ursprungligen rapporterade historien på Film Score Monthly har det bekräftats av Alexandra Desplats agent. Informationen stämmer.

Desplat har komponerat musiken till filmer som The Curious Case of Benjamin Button, Julie & Julia, The Golden Compass och The Twilight Saga: New Moon.

Inga ord än om vem som kommer att komponera musiken till del 2. Vad tycker ni om att Desplat ska få göra musiken till del 1 och vad tror ni om att det blir även han som gör del 2?


2010-01-20 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews