Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Rykten om att Alexandre Desplat gör musiken

Fans har länge väntat på att höra vem som kommer att komponera musiken till de två sista delarna av Harry Potter-filmerna.

I morse har det dykt upp ett rykte om vem som möjligtvis kommer att gör den första delen.

Film Score Monthly konstaterar att Alexandre Desplat, som har komponerat musiken till filmer som t ex The Curious Case of Benjamin Button, Julie & Julia, The Golden Compass och The Twilight Saga: New Moon, kommer att göra musiken till första delen av Dödsrelikerna.

Film Score Monthly har inte noterat var de hittade den här informationen. Hittils har vi inte fått någon bekräftelse på om detta stämmer. Vi håller dig uppdaterad i fortsättningen.


2010-01-19 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews